Kynätehtävä: Suomalaiset jouluperinteet

Jaoin viime perjantaina monisteen erilaisista tavoista viettää joulua ja tänään vuorossa on moniste suomalaisista jouluperinteistä. Meidän viskarissa kynätehtävä tehtiin niin, että kerroin lapsille erilaisista jouluperinteistä ja sitä mukaan he värittivät kuvia monisteesta 🙂 Simppeli ohje, mutta värittäminen oli kivaa ja samalla jäi paljon aikaa keskustelulle.

Tietoa suomalaisista jouluperinteistä

Moniste: SUOMALAISET JOULUPERINTEET – Lue Mua!

Ja taas kerran mainittakoon, että kuvat on Papunetistä! 😀

Meidän lapsiryhmässä on valmistauduttu jouluun monin tavoin ja olemme toteuttaneet joitain suomalaisia jouluperinteitäkin: Olemme esimerkiksi leiponeet pipareita, askarrelleet joulukortit lasten perheille ja laulaneet joululauluja. Meidän viskarissa on myös oma joulukalenteri, jonka luukuista paljastuu jouluaiheisia loruja/lauluja ja tarroja. Jonain päivänä aiomme katsoa myös Yle Areenasta Mauri Kunnaksen elokuvan Joulupukki ja noitarumpu, joka sattuu olemaan myös allekirjoittaneen opettajan mielestä paras jouluelokuva 🙂

Millaisia jouluperinteitä teillä on? Oletteko puhuneet perinteistä lasten kanssa? 

Kuva osoitteesta: https://pixabay.com/

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *