Jänöpupu ja pakkanen

Tässäpä jakoon talviaiheinen lastenlaulu, joka on myös yksi omista suosikeistani!

Jänöpupu ja pakkanen oli vielä marraskuussa itselleni täysin tuntematon. Suunnittelimme kollegani kanssa, mitä talvi- ja jouluaiheisia lastenlauluja opettelisimme lapsiryhmässämme. Olimme molemmat kyllästyneet perinteisiin Rati riti rallaan ja Koska luistellaan ja kaipasimme vaihtelua uudemmista lastenlauluista.

Päiväkodimme 3-5 -vuotiaiden ryhmän opettajalla oli Lumilauluja lapsille -laulukirja, johon kuului myös CD-levy. Pyysimme levyä lainaan ja löysimme heti monta uutta laulusuosikkia!

Jänöpupu ja pakkanen on mielestäni kaunis ja koskettavakin talvilaulu. Siinä on jotain satumaista ja tuo itselleni mieleen Lapin kauniit talvimaisemat; koskemattomat lumihanget ja revontulet 🙂 Laulua on myös kiva leikkiä niin, että huoneesta hämärretään hieman valoja ja lapset voivat musiikin tahtiin tanssia värikkäiden huivien kanssa revontulitanssia.

Alla olevasta linkistä löytyy laulun sanat ja kuvitukset. Kuvat on tuttuun tapaan Papunetistä.

Jänöpupu ja pakkanen – Lue Mua!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *