Tuotteiden käyttöehdot

Tämä on Lue Mua! ja asiakkaan välinen sopimus, joka sitoo sen kaikkia osapuolia.

Käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin Lue Mua! julkaisemiin tuotteisiin ja palveluihin, mikäli tapauskohtaisesti ei ole tehty muuta kirjallista sopimusta.

Hankkimalla Lue Mua! tuotteen/palvelun/materiaalin asiakas hyväksyy seuraavat sopimusehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

LueMua! on oikeutettu muutoksiin käyttöehtojen kehittämisessä.

1. Tuotteen sisältö ja hinta

Lue Mua! julkaisee parhaaksi katsomaansa lastenkulttuuria. Ennen päätöstä tuotteen/materiaalin hankkimisesta asiakas voi lukea tuotteen tiedoista sen pääasiallisen sisällön, tarkoitetun kohderyhmän sekä hinnaston.

Lue Mua! hinnoittelee itse tuotteensa niin sisällön kuin kysynnän ja tarjonnan mukaan. Asiakas on velvoitettu maksamaan tuotteesta sen ostohetkellä voimassa oleva hinta.

Yrityksemme ottaa mielellään vastaan palautetta tuotteidemme sisällöistä sekä hintalaatusuhteesta. Pyrimme ottamaan asiakaspalautteet huomioon tuotteiden kehittämisessä.

2. Tuotteen maksaminen

Ostosuorituksen tehdessään asiakas hyväksyy yrityksen määrittämät maksuehdot:

Lue Mua! käyttää palveluissaan turvallisia ja luotettavia maksunvälitystapoja.

Yritys ei tallenna tietoihinsa pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja missään tilanteessa.

Valitsemalla maksutavan asiakas sitoutuu noudattamaan sen mukaisia käyttöehtoja.

Verkkokaupassamme käytettävät maksutavat:

a. Luotto- japankkikorttimaksut (Visa tai Mastercard)

Maksutapa on varma ja nopea. Korttimaksu tapahtuu tilaamisen yhteydessä kansainvälisen Stripe-maksunvälittäjän kautta, joka noudattaa tiukkoja turvallisuusvaatimuksia.

Lisää tietoa: https://stripe.com/fi

b. Paypal

Maksutapa on helppo ja turvallinen. Maksu tapahtuu oman maksutilin kautta tilauksen yhteydessä. Korttitietoja ei tarvitse erikseen antaa jokaisen maksutilanteen yhteydessä.

Lisää tietoa: https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/home

c. Laskutus

Mikäli asiakkaalla ei ole mahdollista kortti- tai paypal-maksuun tilauksen yhteydessä, voi hän valita maksutavaksi laskutuksen. Lasku lähetetään asiakkaalle samassa sähköpostissa hänen tilaamansa tuotteen kanssa. Asiakas on velvoitettu maksamaan lasku siihen merkittyyn eräpäivään mennessä, muutoin perimme laskun lisäksi viisästyskulun.

Laskutuksesta veloitamme 3,5 euron suuruisen laskutuslisän.

3. Tuotteen toimitus

Asiakas on vastuussa siitä, että hänen tilauslomakkeessa antamansa tiedot ovat paikkansapitäviä. Lue Mua! toimittaa tuotteen asiakkaan sähköpostiin kolmen arkipäivän kuluessa tilauksesta, ellei toisin erikseen tiedoteta/sovita.

Lue Mua! kysyy tilauslomakkeessa asiakkaalta vain tuotteen toimittamisen ja käyttöönoton kannalta olennaiset tiedot. Asiakkaan antamia tietoja ei jaeta yrityksen ulkopuolisille tahoille. Lue Mua! on oikeutettu käyttämään asiakkaan antamaa sähköpostiosoitetta yrityksen sisäisen palautteen keräämiseen sekä tiedottamiseen.

Tilaamalla tuotteen asiakas hyväksyy yrityksen käyttämät maksutavat ja niihin liittyvät käyttöehdot ja tietoturvaselosteet.

4. Tuotteen käyttäminen

Lue Mua! pyrkii parhaansa mukaan mahdollistamaan asiakkaalle miellyttävän käyttökokemuksen. Ostopäätöksen jälkeen asiakas on itse vastuussa tuotteen asianmukaisesta käyttämisestä. Asiakas on sitoutunut noudattamaan yrityksen tekijänoikeuksia, jolloin asiakkaalla ei ole oikeutta kopioida, muunnella tai muutoin väärinkäyttää tuotetta.

Jokainen tuote on tarkoitettu saajan omakohtaiseen käyttöön.

Lue Mua! ottaa mielellään vastaan palautetta ja pyrkii huomioimaan asiakaspalautteen yrityksen kehittämisessä.

Tuotteiden käyttöön liittyvät erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla.

5. Mahdolliset väärinkäytökset

Lue Mua! on oikeutettu valvomaan tuotteille asetettujen ehtojen noudattamista sekä puuttumaan oikeusteitse mahdollisiin väärinkäytöksiin.

Mikäli havaitaan tuotteiden mahdollista väärinkäyttöä, pyydetään niistä ilmoittamaan yritykselle:

luemua.contact@gmail.com