Digitaalista lastenkirjallisuutta

Suomalaisille lapsille on perinteisesti tuotettu sellaista kirjallisuutta, mitä aikuiset haluavat heidän lukevan. Valitettavasti nykylasten lukuharrastuneisuus on viime vuosina vähentynyt huomattavasti, sillä perinteisiä kirjoja enemmän lapsia kiinnostavat erilaiset älylaitteet.

Lukemisen vähentynyt määrä heijastuu lukutaidon heikentymiseen. Lukutaito on kuitenkin kehittämisen arvoinen, sillä se on yhteydessä elämässä ja tietoyhteiskunnassa menestymiseen. Sen lisäksi lukemisella on lukuisia hyöty- ja terveysvaikutuksia: se vahvistaa keskittymiskykyä, empatiataitoja, vuorovaikutusosaamista, mielikuvitusta sekä vähentää stressiä ja levottomuutta.

Yrityksemme tarjoaa nykylapsille kohdistettua sisältöä heitä kiinnostavassa muodossa: digitaalista lastenkirjallisuutta!

Digisaalisuus nähdään usein lukemisen haasteena, mutta me olemme tehneet siitä mahdollisuuden. Olemme yhdistäneet perinteisten kirjojen lukutaidolliset hyödyt “someteksteille” tyypilliseen selkeään tekstirakenteeseen ja temmokkaaseen tarinankerrontaan. Samalla pyrimme mahdollistamaan viihdyttäviä ja matalalla kynnyksellä toteutettavia lukuhetkiä, sillä tarinamme kulkevat helposti mukana missä ja milloin vain.

Tarjoamme laadukasta lastenkirjallisuutta älylaitteilla luettaviksi  – koska lapset haluavat sitä.

TUTUSTU JULKAISUIHIMME