Mikä ihmeen e-kirja?

E-kirja on digitaalinen eli sähköinen kirja. Tarkemmin kuvattuna e-kirja on tiedosto, joka tarjoaa painetun kirjan sisällön digitaalisessa muodossa. E-kirjaa voi lukea esimerkiksi tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai muulla digitaalisella lukutailleella.

Lue mua! julkaisee tuotteensa PDF-tiedostomuodossa (Portable Document Format). PDF-tiedosto ei ole riippuvainen mistään tietystä laitteistosta, ohjelmistosta tai käyttöjärjestelmästä, vaan sen lukeminen onnistuu vaivattomasti laitteella kuin laitteella.

Mikäli e-kirjan lukulaitteesi ei automaattisesti avaa PDF-tiedostoa, voit ladata maksuttoman Adobe Reader -ohjelman, jonka avulla tiedoston lukeminen sujuu vaivattomasti.

Lisää tiedoa löytyy Adoben sivuilta: https://www.adobe.com/fi/

Ohjelman voi ladata osoitteesta: https://get.adobe.com/fi/reader/

Tarkempaa tietoa e-kirjoista: http://www.sahkoinenkirja.fi/

Miksi ostaa digitaalista lastenkirjallisuutta?

Yrityksemme tuottaa lastenkirjallisuutta digitaalisessa muodossa, koska lapsia digitaalisen aineiston lukeminen kiinnostaa perinteisiä kirjoja enemmän. Yrityksemme tavoitteena ei ole kuitenkaan syrjäyttää perinteisiä kirjoja tai puhua niitä vastaan, sillä niillekin on oma tarpeensa ja kuluttajakuntansa. Sen sijaan Lue Mua! kannustaa lapsia lukuharrastuneisuuden pariin tarjoamalla laadukasta vapaa-ajan kirjallisuutta siinä muodossa, jossa lapset haluavat sitä lukea.

Sähköiset kirjat kasvattavat kovasti suosiotaan ja monipuolistuneiden älylaitteiden myötä niiden lukemisesta on tehty helppoa ja miellyttävää. Nykyaikaiset älylaitteet säätävät näytön valon ympäristön valoisuuden mukaan silmälle ystävälliseksi. Älylaite siis valaisee itse itsensä – erillistä lukuvaloa ei tarvita. Kosketusnäytön avulla lukijan on helppo selata kirjan sivuja sekä säätää tekstin ja kuvien kokoa.