Meidän tiimi

Laura

Olen yrittäjä, luova toimitusjohtaja, varhaiskasvatuksen opettaja, kasvatustieteiden opiskelija, kirjailija, toimeentarttuja, lapsen oikeuksien puolestapuhuja, intohimoinen sukankutoja, vapaaehtoistyöntekijä, päähänpistojen toteuttaja, rajojen kokeilija, kälättäjä, suklaan ja hömppäsarjojen suurkuluttuja, mahdollistaja ja tekijä.

Yrityksessämme vastaan strategisista päätöksistä ja hallinnollisista töistä. Sen lisäksi ideoin, suunnittelen ja tuotan kirjallista sisältöä. Harjoittelen myös kovaa tahtia yrityksen nettisivuista huolehtimista ja kirjoitan Lue Mua! -blogia.

Veera

Olen yrittäjä, art director, Intercultural teacher education student, kuvittaja, innostaja, globaalikasvattaja, naurattaja, opettajien sijaistaja, taivaanrannan maalari, kannustaja, nukuksija, metsässä samoilija, eläinten ystävä, iloinen porisija ja lukutoukka.

Yrityksessämme olen visuaalinen auktoriteetti ja vastaan yrityksen yleisilmeestä. Sen lisäksi ideoin, suunnittelen ja tuotan visuaalista sisältöä.

Lukukatti Vilpuri

Olen kissojen aatelinen, johtamisen mestari, somemarkkinoinnin professori, kehräämisen ammattilainen, suloisten eläinten herttua, uneksimisen asiantuntija, haaveilemisen maailmanmestari, miukumisen tohtori ja kisällimököttöjä.

Yrityksessämme pidän aisoissa kaksi tolkutonta yrittäjää ja heidän hölmöt päähänpistonsa. Johdan työmme  ensiluokkaista laatua ja otan vastaan kaikki kiitokset.